Together, we make

Happy Users every day.

Als we onze klanten iets beloven, gaan ze het ook echt beleven! Geen loze kreet, maar een team van specialisten die hier continu voor garant staat. Afspraak is afspraak, wij gaan alleen voor het hoogst haalbare.

Connecting brands and ideas

Hoe het allemaal begon

LOKO begon 29 jaar geleden als computerbouwer. Gedreven denkers en doeners hebben het bedrijf laten groeien tot een expert op ICT gebied. Iedere organisatie kan bij LOKO terecht voor advies en ondersteuning bij kleine of grote ICT vraagstukken. Al wordt jouw bedrijfsstructuur of jouw afzetmarkt complexer en/of intensiever, dankzij jarenlange ervaring laten onze specialisten ICT feilloos en efficiënt werken voor iedere ondernemer en gebruikersgroep.

Everyone stays happy

Pure ondernemers

ICT is aan verandering onderhevig en LOKO veranderd mee. Certificeringen halen en behouden is belangrijk voor onze organisatie om partner te mogen zijn van oa. Microsoft en Exact. Op die manier blijven onze collega’s op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen. 

Bij ons is er altijd wel iets te vieren

Milestones waar wij volledig achter staan

10000
Happy Users
278000
Jaarlijkse energiebesparing
29
Actief als bedrijf
6000
Dartpijlen gegooid
38
Happy Employees
630
Gezamenlijke lunches gehad

Ja, we zijn bevooroordeeld, maar we vinden onze diensten gewoon goed. 

De cultuur die we bij LOKO ademen

Flexibiliteit, door de platte organisatiestructuur vinden directie en collega’s elkaar snel. Besluiten zijn daardoor snel genomenKansen en ideeën worden met elkaar gedeeld en waar mogelijk omgezet van innovatie naar implementatie. 
 
Saamhorigheid is wat ons bindt. Lunchen, snacken, gamen, sporten, Infosessies, PeeVee uitjes, Sinterklaas. Het lijkt allemaal heel veel maar het geeft veel gezelligheid en een warme band met elkaar. Natuurlijk ben je helemaal vrij in je keuze of en waar je aan deelneemt. 
 
Veiligheid is aan de orde van de dag, in de maatschappij en ook binnen ons bedrijf. Werken bij LOKO is werken aan veiligheid. Van ethisch hacken tot het opruimen van bureaus, iedere collega is bewust van de gevoeligheid en kwetsbaarheid van onze data.

Wij werken o.a. voor:

Benieuwd hoe het is om te werken bij LOKO?

We vertellen je het graag via een vrijblijvend contactmoment